КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ФЕСТ 2012
JAMESON SHORT FILM AWARD
КЛУБ "СФФ ЗА УЧАЩИ"
Вход за потребители
Акредитиран от

TILT / TILT

България-Германия, 2010, 94 мин
игрален , цветен
TILT
alt
alt alt alt

Оценете филма: Гласувай

Текущ рейтинг на филма: 8.84Музика - Виктор Чучков
Оператор - Рали Ралчев
Сценарий - Виктор Чучков-син и Борислав Чучков
Продуцент - Борислав Чучков
В ролите - Явор Бахаров, Радина Кърджилова, Ованес Торосян, Георги Стайков, Ивайло Драгиев, Александър Сано, Филип Аврамов

Продукция - Chouchkov Brothers, Bulgarian National Television, ostlicht filmproduktion
Световен разпространител - M-Appeal
Разпространител за България - А + Cinema

В началото на 90-те години четирима приятели търсят начин да спечелят пари, за да отворят собствен бар, който ще се казва TILT. При случайна среща на Сташ (Явор Бахаров) и Беки (Радина Кърджилова) се стига до страстна любовна авантюра. Внезапно бандата е заловена в нелегално разпространение на порно филми. Бащата на Беки действащ полковник, лично се заема със случая и ги заплашва със затвор. Единственият начин да ги остави на мира е Сташ и Беки да спрат да се виждат.

Групата решава да избяга в малък немски град. Като бедни емигранти те попадат в поредица смешни и абсурдни ситуации. Сташ непрекъснато прави безуспешни опити да се свърже с Беки. Накрая бандата решава да се върне обратно. През това време България се е променила изцяло – Беки също...


Виктор Чучков-син

Виктор Чучков-син е роден на 20 февруари 1971 г. в София. Завършва НАТФИЗ  – специалност кино- и телевизионна режисура. Заедно с брат си Борислав Виктор Чучков-син през 2003 г. основава продуцентската компания „Чучков брадърс” след повече от 12 години успешна работа в реализирането на редица проекти в производството на телевизионни продукции и музикални видеоклипове. Тилт e дебютният му игрален филм.

ФИЛМОГРАФИЯ

2010 Тилт (Tilt)

Купи билети

Програма


11.03.2011

Дом на киното - 11:30;21:00;

here here here here here here here here here
 
 
   
   
Отказване от отговорност: Цялата отговорност е на авторите и Европейската аудио-визуална и изпълнителна агенция и Комисията на европейските общности не носят отговорност за каквато и да е употреба на включената в това издание информация.
риза
Recording Studio Sydney