КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ФЕСТ 2012
JAMESON SHORT FILM AWARD
КЛУБ "СФФ ЗА УЧАЩИ"
Вход за потребители
Акредитиран от

ЛОРА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР / ЛОРА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР

България, 2011, 95 мин
игрален , цветен
ЛОРА ОТ СУТРИН ДО ВЕЧЕР
alt
alt alt alt

Оценете филма: Гласувай

Текущ рейтинг на филма: 9.47Продуценти - Светослав Дойчинов, Галина Маркова и Димитър Коцев – Шошо
В ролите - Милена Николова – Миленита, Христо Петков, Димо Алексиев, Ива Гочева, Георги Петров, Мартен Роберто, Юлиан Ковалевски
Оператор - Владимир Михайлов

Продукция - Spotlight
Разпространител за България - Spotlight

Градско приключение за приятелството, забавленията и неприятностите, които пораждат сбъднатите мечти.

Лора от сутрин до вечер е игрален филм, чието действие се развива в наши дни някъде в Европа. Древна загадка преобръща живота на главната героиня – 30-годишната Лора. В един съвсем обикновен ден тя получава два пакета с тайнствени зарове. В същия ден Лора е уволнена от работа, отвлечена и какво ли още не. Всичко се променя изведнъж – приятелите й, познатите места. У Лора се събужда любопитство, след това радост, страх, отчаяние и любов. Тя разполага с по-малко от 24 часа да реши дали да повярва на старата легенда за чудодейните зарове, които сбъдват всички желания на притежателя си. В същото време Лора трябва да преоткрие доверието в приятелите си и да погледне на света с нови очи. И преди всичко, тя трябва да намери любовта – най-голямото от всички чудеса.

Димитър Коцев – Шошо

Роден на 3.01.1971 г. в София, Димитър Коцев – Шошо е завършил английска филология в СУ „Климент Охридски” и кино- и телевизионна режисура в НАТФИЗ.

Превеждал е от английски художествена литература, публикувал е множество разкази в различни литературни вестници и списания. Режисирал е телевизионни реклами, програми и проекти от аудио-визуалната сфера. Първият му късометражен филм Отражение печели наградата за дебют на „Златна роза” във Варна. Филмът е поканен за участие в състезателната програма на няколко международни филмови фестивала в Монтекатини, Тампере и др. През 2005-а излиза неговият дебютен роман “Лора от сутрин до вечер”, по който той снима и първия си игрален филм.

ФИЛМОГРАФИЯ

2004 Отражение (Reflection) – къс./short
2006 Банкомат (АТМ) – къс./short
2008 15 (15) – новелата „Вуду календар”/segment “Voodoo Calendar”
2009 Шопинг (Shopping) – къс./short
2011 Лора от сутрин до вечер (Lora from Morning Till Evening)

Програма


07.03.2011

Cineplex - 19:00;

11.03.2011

Cineplex - 19:00;

here here here here here here here here here
 
 
   
   
Отказване от отговорност: Цялата отговорност е на авторите и Европейската аудио-визуална и изпълнителна агенция и Комисията на европейските общности не носят отговорност за каквато и да е употреба на включената в това издание информация.
риза
Recording Studio Sydney