КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ФЕСТ 2012
JAMESON SHORT FILM AWARD
КЛУБ "СФФ ЗА УЧАЩИ"
Вход за потребители
Акредитиран от

ПРАВИЛАТА НА ЕРГЕНСКИЯ ЖИВОТ / THE RULES OF SINGLE LIFE

България-Норвегия-Финландия, 2011, 75 мин
документален , цветен
ПРАВИЛАТА НА ЕРГЕНСКИЯ ЖИВОТ
alt
alt

Оценете филма: Гласувай

Текущ рейтинг на филма: 8.35С участието на - Зоран Атанасов, Радост Димова, Християн Димов, Тонислав Христов, Кирил Йовчев
Музика - Петър Дундаков
Оператор - Петер Флинкенберг
Продуценти - Карле Ахо и Мартичка Божилова

Продукция - Making Movies Oy, AGITPROP, Bulgarian National Television
Контакт - AGITPROP

Правилата на ергенския живот е българо-финландски документален филм в стила на Сексът и градът, заснет в далечна Финландия. Главнитe герои са трима българи и един македонец, които решават да търсят любовта. Буквално. Наемат мини-ван и започват пътешествиe. Един от тях е и режисьорът на филма – Тонислав. Toй и най-добрите му приятели се опитват да променят живота си, започвайки всичко отначало. Резултатът е романтична комедия за млад разведен мъж, който отново преживява вълнението на ергенския живот, година на постоянно търсене, интернет срещи, уроци по танци и много неуспешни опити.

Едно пътуване от Лапландия до плажа на Лозенец с четирима мъже, които са готови на всичко, за да разберат: съществуват ли правила, за да намериш Правилната жена?

Тонислав Христов

Купи билети

Програма


10.03.2011

Люмиер - 22:00;

11.03.2011

Френски културен институт - 19:00;

here here here here here here here here here
 
 
   
   
Отказване от отговорност: Цялата отговорност е на авторите и Европейската аудио-визуална и изпълнителна агенция и Комисията на европейските общности не носят отговорност за каквато и да е употреба на включената в това издание информация.
риза
Recording Studio Sydney