КАНДИДАТСТВАНЕ ЗА ФЕСТ 2012
JAMESON SHORT FILM AWARD
КЛУБ "СФФ ЗА УЧАЩИ"
Вход за потребители
Акредитиран от

ШОПИНГ / ШОПИНГ

България, 2010, 6.45 мин
късометражен , цветен
ШОПИНГ
alt
alt alt

Оценете филма: Гласувай

Текущ рейтинг на филма: 4.35В ролите - Малин Маринов, Ива Гочева, Михаил Петров, Борислав Марков
Оператор - Красимир Андонов


Скучен ден в празен магазин. Продавачката се надява на някакви клиенти. Най-сетне клиент влиза. Но дали е клиент, или крадец? Продавачката се доверява на своите притеснения и се обръща за помощ към силен мъжкар – нейния приятел. С малко натиск и безмълвна агресия проблемът е разрешен. Оказва се обаче, че нещата не са толкова еднозначни, колкото изглеждат.

Димитър Коцев – Шошо

Роден на 3.01.1971 г. в София, Димитър Коцев – Шошо е завършил английска филология в СУ „Климент Охридски” и кино- и телевизионна режисура в НАТФИЗ.

Превеждал е от английски художествена литература, публикувал е множество разкази в различни литературни вестници и списания. Режисирал е телевизионни реклами, програми и проекти от аудио-визуалната сфера. Първият му късометражен филм Отражение печели наградата за дебют на „Златна роза” във Варна. Филмът е поканен за участие в състезателната програма на няколко международни филмови фестивала в Монтекатини, Тампере и др. През 2005-а излиза неговият дебютен роман “Лора от сутрин до вечер”, по който той снима и първия си игрален филм.

ФИЛМОГРАФИЯ

2004 Отражение (Reflection) – къс./short
2006 Банкомат (АТМ) – къс./short
2008 15 (15) – новелата „Вуду календар”/segment “Voodoo Calendar”
2009 Шопинг (Shopping) – къс./short
2011 Лора от сутрин до вечер (Lora from Morning Till Evening)

Купи билети

Програма


07.03.2011

Дом на киното - 16:00;

06.03.2011

Дом на киното - 18:30;

here here here here here here here here here
 
 
   
   
Отказване от отговорност: Цялата отговорност е на авторите и Европейската аудио-визуална и изпълнителна агенция и Комисията на европейските общности не носят отговорност за каквато и да е употреба на включената в това издание информация.
риза
Recording Studio Sydney